Locatie

Festivalterrein: Fort bij Uithoorn

Mijdrechtse Zuwe 31
1427 AV Amstelhoek
Gelegen direct naast de N196 (oude N201)

Routebeschrijving

Tijden

Om klokslag 17.00 uur wordt het festivalterrein op vrijdag 1 juli geopend. Vogelvrij Live duurt tot 01.00 uur. Zaterdag 2 juli gaat om 14.00 de poort open en duurt het Vogelvrij Festival tot 01.00. Voorgaande jaren was het Vogelvrij Festival uitverkocht. Dit jaar gaan we zeker weer uitverkopen. Wil je geen optredens missen, zorg dan dat je op tijd binnen bent!

Timetable

De timetable volgt.

TICKETS

Wil je niet Vogelvrij worden opgelicht?! Koop je tickets dan via onze officiële verkoopkanalen, hier of via Ticketswap. De tickets moeten na aanschaf nog gepersonaliseerd worden. Bij de deur wordt niet gecontroleerd of de naam op het ticket overeenkomt met de naam van de bezoeker, maar uiteraard wel op de minimumleeftijd. Met een weekender ticket kan je op vrijdag naar binnen en op zaterdag. Hetzelfde ticket dient twee keer te worden afgescand. Print je het ticket? Doe dit dan twee keer.

Bezoekers gaan bij aankoop van een ticket akkoord met de algemene voorwaarden van Paylogic en de Stichting Vogelvrij Zomerfestival.

Minimumleeftijd

Om Vogelvrij binnen te komen moet je 16 jaar zijn! Niet bijna 16, niet morgen 16, niet vervalst 16 maar echt 16 jaar en ouder. Iedereen boven de 100 komt gratis binnen! Om alcohol te mogen drinken dien je 18 jaar of ouder te zijn. Een kopie van een legitimatiebewijs is geen geldig legitimatiebewijs.

kassa’s

We hebben genoeg kassa’s ingehuurd, hier kan je ook pinnen. Geen rij dus, je vliegt in één keer vogelvrij door naar de bar! Bij de entree kan je ook pinnen en zakjes van € 50,- halen.

Weer

De weergoden zijn ons 2 en 3 juli goed gezind! Smeer je vooraf goed in en vergeet je snelle planga niet. Mocht er toch een verdwaald drupje vallen sta je droog onder onze overkappingen. Indien nodig zijn er gratis poncho’s beschikbaar.

Kluisjes

Op Vogelvrij Festival zijn kluisjes aanwezig zodat je spullen niet vogelvrij zijn. In een kluisje passen twee tot drie jassen/vesten. Bij de kluisjes kan je niet pinnen. 

Dresscode

Er wordt geen dresscode gehanteerd. Het wordt op prijs gesteld als je Vogelvrij verkleed komt!

Fietsen

Kom lekker op de fiets, dit is de aller Vogelvrijste manier om naar Vogelvrij Festival te komen. Volg de aanwijzigingen op van de verkeersregelaars en parkeer je fiets op de daarvoor bestemde plekken. Als je fiets op toegangspaden staat geparkeerd wordt deze hier voor de veiligheid weggehaald.

Parkeren

Voor degene die toch met de auto komt is er uiteraard voldoende parkeergelegenheid. Er kan worden geparkeerd op een parkeerterrein direct gelegen naast de N196 (oude N201) en het festivalterrein. Let op: parkeren is GRATIS! Voertuigen van bezoekers die parkeren op plaatsen welke niet zijn toegestaan worden weggesleept.

Kiss & Ride

Wordt je gebracht? Laat je dan afzetten bij het ESSO tankstation. Vanaf hier is het een klein stukje lopen naar de ingang van het festival terrein.

Openbaar Vervoer

Het Vogelvrij Festival terrein is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Check je route via 9292ov.nl en kijk hoe je er het makkelijkst kan komen.

Taxi´s

Na het festival zullen er taxi´s klaar staan bij het ESSO tankstation om de bezoekers veilig naar huis te brengen.

Binnen=Binnen

Als je het festivalterrein verlaat, dien je opnieuw een toegangskaart te kopen als je weer naar binnen wilt.

Huisregels

Uiteraard willen wij dat Vogelvrij Festival weer soepeltjes verloopt! Daar horen een aantal huisregels bij. Klik onderaan deze pagina in de gele balk op huisregels om ze te kunnen lezen.

Eten en drinken

Eigen consumpties mogen niet mee naar binnen. Deze zullen bij de ingang worden ingenomen. Binnen zijn er voldoende barren en is er de gelegenheid om te eten bij onze nieuwe foodarea.

Foodarea

Onze Food Area is dit jaar verder uitgebreid. Door verschillende foodtrucks worden o.a. snacks, broodjes, Turkse pizza’s, crêpes, en healty food aangeboden. De bezoekers kunnen genieten van het eten in een relaxte lounge area onder een mega overkapping.

Tokens en andere geldzaken

Op Vogelvrij Festival kan je alleen betalen met tokens. Deze kunnen op het terrein worden aangeschaft en betaald worden met cash en pin. De tokens zijn het hele weekend geldig.

Medicijnen

Het meebrengen van medicijnen is alleen toegestaan in combinatie met een doktersverklaring. 

Divers

Zonnebrand mag alleen mee naar binnen als het in de originele afgesloten verpakking zit. Deodorants, parfumflesjes en andere spuitbussen onder druk zullen worden ingenomen bij de ingang.