Datum 5e editie Vogelvrij Festival: 12 juli 2014!

Vogelvrij Festival viert 12 juli 2014 het 5 jarig jubileum! Het Fort bij Uithoorn te Amstelhoek zal weer worden omgetoverd tot een heus festivalterrein. Om het vijfjarig bestaan Vogelvrij te vieren wordt er dit jaar groots uitgepakt!

De organisatie kan terug kijken op een zeer geslaagde editie in 2013. Het Vogelvrij Festival is de afgelopen jaren flink gegroeid en verwacht in 2014 meer dan drie duizend bezoekers.

De organisatie: “De afgelopen jaren is het Vogelvrij Festival gegroeid van een gezellig feest op een weiland tot een aansprekend regionaal festival op een echte festival locatie. Door het succes van vorig jaar kunnen wij het festival dit jaar nog verder professionaliseren. De focus ligt in 2014 op nog meer beleving, nog betere acts en nog meer vogelvrijheid.

Geluksvogels kunnen zaterdagmiddag 8 maart vanaf 12.00 de eerste tickets kopen voor het Vogelvrij Festival! Om 12.00 uur begint via onze Facebookpage en website de Geluksvogel Voorverkoop. Voor slechts € 12,50 (ex. FEE) wordt jij 12 juli Vogelvrij verklaard! Wees er snel bij, Geluksvogeltickets zijn beperkt voorradig!

vogelvrij_2104_socialmedia_datum