Drie mega liveacts op zaterdag!

Niet één, niet twee, maar maarliefst drie mega liveacts vliegen zaterdag 1 juli binnen op Vogelvrij Festival 2022!

Jonna Fraser staat al jaren op ons verlanglijstje. Deze 29 jarige performer van het NEW WAVE collectief bestookt al jaren de hitlijsten in Nederland en heeft meerdere nummer 1 hits achter zijn naam. Wil jij de manoeuvres van Jonna Fraser zaterdag 2 juli van dichtbij zien? Zorg dan dat je op tijd je tickets scoort, want sinds Jonna out is vliegen de tickets er in recordsnelheid vandoor!

Een internationale topact op Vogelvrij! Dopebwow brak in 2017 wereldwijd door met zijn planga van Cartier! 100 miljoen+ streams, en een ontelbaar aantal hits verder, vertegenwoordigd hij de top van de Nederlandse Urban scene. Doordat zijn muziek ook kapot gestreamt wordt in het buitenland, vliegt Dopebwoy de hele wereld over om op te treden. We zijn dan ook heel blij dat hij zaterdag 2 juli zijn opwachting maakt op VOGELVRIJ 2022!

Na haar monsterhit Vluchtstrook is Sigourney K. niet meer weg te denken uit de Nederlandse top 40. Ook haar nieuwe release 100 SMSjes is de hitlijsten binnen gestormd. Dat dit de zomerhit van 2022 wordt lijkt nu al zeker en de nominatie voor zangeres van het jaar was dan ook geen verrassing. 2022 wordt de zomer van Sigourney K!