Eerste headliners zaterdag: Jonna Fraser, Dopebwoy en Tony Junior

De eerste headliners voor Vogelvrij Festival zijn bekend! We beginnen met twee hele dikke liveacts en een uit je dak gaan garantie bij één van Nederlands beste en meest gewilde dj: JONNA FRASER, DOPEBWOY en TONY JUNIOR!

Jonna Fraser staat al jaren op ons verlanglijstje. Deze 29 jarige performer van het NEW WAVE collectief bestookt al jaren de hitlijsten in Nederland en heeft meerdere nummer 1 hits achter zijn naam. Wil jij de manoeuvres van Jonna Fraser zaterdag 2 juli van dichtbij zien? Zorg dan dat je op tijd je tickets scoort, want sinds Jonna out is vliegen de tickets er in recordsnelheid vandoor!

Een internationale topact op Vogelvrij! Dopebwow brak in 2017 wereldwijd door met zijn planga van Cartier! 100 miljoen+ streams, en een ontelbaar aantal hits verder, vertegenwoordigd hij de top van de Nederlandse Urban scene. Doordat zijn muziek ook kapot gestreamt wordt in het buitenland, vliegt Dopebwoy de hele wereld over om op te treden. We zijn dan ook zo blij als een kuiken dat Dopebwoy op zaterdag 2 juli letterlijk naar het Vogelvrij Festival vliegt!

Een uit je dak garantie op zaterdag bij het optreden van Tony Junior! Bekend als The Bachelor, als hoster van een eigen stage (tempel) op Mysteryland, of gewoon van de talloze feestjes die hij tot een climax heeft gespind. Of je er nou staat om te kwijlen of om helemaal los te gaan, tijdens het optreden van Tony Junior is de plek recht voor de mainstage waar jij wilt zijn!