Line-up Vogelvrij Festival 2017 bekend!

Met de eerste uitverkochte editie nog vers in het geheugen kunnen we niet wachten tot zaterdag 1 juli! Na een periode van puzzelen, e-mailen en nog meer puzzelen zijn we eruit, en niet zonder resultaat: de dikste Vogelvrije line-up ooit! De populairste live-acts en de bekendste dj’s maken er 1 juli één groot gekkenhuis van. Van de meest zomerse house tot de lekkerste urban, van springen op EDM tot stampen op hardstyle: Vogelvrij Festival 2017 heeft alles!

Dit jaar zijn er niet één, niet twee, maar drie live-acts! Het wordt ENERGIE pompen bij de populairste live-act van dit moment: Ronnie Flex! Ook is dit jaar gewoon BOEF op Vogelvrij! Het album van Boef is onlangs uitgekomen en breekt record naar record. De meest gestreamde artiest ooit op één dag, het meest gestreamde album en ALLE 16 nummers in de top 20… Spotify en Youtube ontploffen! Zorg dat je de week voor 1 juli geen slaaptekort hebt, want we gaan los!

Naast twee rappers hebben we dit jaar ook een hardstyle live-act weten vast te leggen. Jebroer is de bekendste act binnen deze scene. Met hits als “Gaan met die banaan”, “Me gabber” en natuurlijk “Kind van de duivel” wordt het één groot gekkenhuis. Jebroer zorgt er in de duistere uurtjes voor dat iedereen z’n shirt uit doet en de helikopter zwaait.

Voor de vetste urban, house en eclectic beats hebben we Whipcream voor jullie geregeld. Whipcream is de perfecte overgang tussen de artiesten aan het begin van de avond en de dj’s die later draaien. In de avond maken Manuel & Geza er een echte show van. Hun show zit vol energie en is perfect in balans door de jarenlange DJ-ervaring van Geza en de speelse vrijheid van Manuel die zingt, danst en het publiek opzweept. Manuel & Geza brengen met hun vrouwvriendelijke house de dames in de stemming. Bij Mesto en Justin Mylo gaat iedereen los op de lekkerste future house en EDM.