Niks is Tof Soundsystem, LeonV & Thomas van Ginkel op Vogelvrij Festival 2014

Elk jaar geven wij enkele grote talenten uit de regio de kans om hun kunsten te vertonen op het Vogelvrij Festival. Zij warmen het festival op in aanloop naar het vuurwerk dat komen gaat. Dit jaar zijn uitverkoren: Niks is Tof Soundsystem, LeonV en Thomas van Ginkel!

Niks is Tof Soundsystem, bestaande uit JorritB en MyLove, is voortgekomen uit de succesvolle Niksistof en Cream Events. Dit succesvolle duo bracht de stemming er altijd goed in op hun eigen events. Op Vogelvrij Festival zullen zij vlak voor de eerste headliner het nest betreedt, het publiek in de juiste stemming brengen.

LeonV, afkomstig uit De Kwakel, is resident dj in de Amsterdamse Club No 129 en maakt dit jaar voor het eerst zijn opwachting op een groot buitenfestival.

Thomas van Ginkel is de benjamin van het festival. Ondanks zijn jonge leeftijd van 19 jaar heeft hij al veel ervaring opgedaan als resident in Club New en Club Deja Vu. Dat hij veel talent heeft bewees hij door 100 andere deelnemers te verslaan en het Club Y-Land Spijkenisse DJ Contest te winnen!

Wil jij 12 juli in de ultieme vogelvrije vibe komen? Zorg dan dat je van 14.00-18.00 aanwezig bent en laat je temperatuur door deze talenten langzaam naar het kookpunt brengen.

Niks is Tof

Thomas van Ginkel Logo profiel foto(wit)