Ronnie Flex & Boef 1 juli op Vogelvrij!

De populairste live-acts van dit moment staan 1 juli op het Vogelvrij Festival 2017! Na de eerste uitverkochte editie vorig jaar komen we deze zomer nog harder. Maarliefst drie live-acts maken samen met de beste dj’s van Nederland hun opwachting op de Vogelvrije mainstage! De eerste twee live-acts zijn vandaag bekend gemaakt. Niemand minder dan Boef en Ronnie Flex gaan jou 1 juli laten hosselen!

Ronnie Flex

Energie! Ronnie Flex op Vogelvrij! Ronnie Flex is de meest gestreamde artiest van Nederland en hij toert op dit moment door het hele land. Binnen twee maanden over de 10 miljoen views! Ronnie Flex legt op dit moment de laatste hand aan zijn tweede album, waar “Plek als dit” en “Energie” op zullen staan. De plaat is volledig geproduceerd door Boaz en zal nog voor de zomer verschijnen. De grootste hiphopper van Nederland op Vogelvrij, deze moet je meemaken!

Boef

Gewoon Boef! Boef begon in 2015 met rappen en is in korte tijd één van de populairste rappers van Nederland geworden. Hij is vooral bekend om zijn punchlines die elkaar in rap tempo opvolgen. Zijn eerste album in 2016 stond maar liefst 30! weken in de top100. Boef ken je natuurlijk ook van zijn populaire vlog. Met meer dan 250.000 abonnees is hij één van de meeste bekeken Youtubers van ons land. Deze Vogelvrije Boef gaat jullie 1 juli laten hosselen!

Bijzijn = meemaken!