Technobazen op tweede podium Vogelvrij Festival 2015!

Nu de eerste zonnestralen doorbreken, wordt het hoog tijd voor een onthulling: Vogelvrij Festival groeit in 2015 naar twee stages! Naast de open-air mainstage komt er een tweede stage bij. In de stralende zon kun je genieten van EDM (house) muziek en in een overkapte area van minimal/deephouse/techno.

Welke artiesten er gaan draaien op de 6e editie van het Vogelvrij Festival houden we nog even geheim. Naast de toppers op de EDM (house) stage, kunnen ook technoliefhebbers dit jaar genieten van het beste wat Nederland in deze scene te bieden heeft. De bazen die 4 juli op Vogelvrij van zich laten horen staan zeker bovenaan jullie verlanglijst… het wordt een line-up om je konijnenpootjes bij af te likken!

Vroegevogel tickets:
Begin april maken we de eerste artiesten van onze line-up bekend. Wie slim is kan NU al zijn slag slaan door met korting een ticket te scoren. De “Geluksvogelticket” zijn helaas al uitverkocht, maar “Vroegevogel tickets” voor € 16,- zijn NU verkrijgbaar via www.vogelvrij-festival.nl en Primera. Als de Vroegevogel tickets zijn uitverkocht begint direct de reguliere voorverkoop.

technobazen