Timetable bekend!

 

Nog drie weken tot Vogelvrij 2019! Vandaag maken we de timetable van Vogelvrij Live (vrijdag) en Vogelvrij Festival (zaterdag) bekend. Check snel hoe laat jouw favoriete artiest optreed en zorg ervoor dat je op tijd binnen bent. Dan kan je zolang mogelijk vogelvrij genieten van het vetste feest van de regio!

Op vrijdagmiddag beginnen we om 17.00 met de grootste vrijdagmiddagborrel van de regio! Feest DJ Arie draait en zingt tot 20.00 de vrijmibo aan elkaar. Een extra feestavond doen we niet zomaar! Tino Martin is de eerste artiest van formaat die onze 10e verjaardag komt vieren. Na vorige week zijn eigen concert in het Olympisch Stadion volledig uit te verkopen, mocht deze superster niet ontbreken 5 juli op Vogelvrij Live. Na Tino Martin maakt regionale held Mark Fledderman zijn opwachting. Met het ondergaan van de zon is het tijd voor de volgende superster! Vogelvrij brengt dit jaar niet alleen de ZON, maar dus ook MAAN! De beste zangeres van Nederland vliegt binnen op Vogelvrij LIVE! Op nummer 1 in de top40, gouden en platinum platen én uitgeroepen tot beste zangeres van Nederland: Maan gaat als een raket! Tussen de optredens van de live artiesten door verzorgt DJ Menzoo de muziek.

De laatste twee uur op de vrijdag zit vol feestgeweld. Bonte Carlo en de Lawineboys zorgen voor één en al gekkigheid. Bonte Carlo is op dit moment de meest energieke DJ van Nederland! Dat wordt een bont feestje! Bij het invallen van de nacht gaan alle remmen los met de Lawineboys! De Lawineboys zijn al vier keer gekroond tot beste feestact van de lage landen en bekend van onder meer “Joost” “Seks Met Die Kale” en alle nummers die beginnen met een L en een A!

Na een avond vol vogelvrije gekkigheid wordt het festivalterrein weer netjes opgeruimd om op zaterdag 6 juli 11 uur lang los te kunnen gaan op Vogelvrij Festival. De mainstage wordt geopend door de regionale talenten Malix en Shenk. Vogelvrij veteranen Berry Zarzamora, Maximiliano en Deserno zorgen ervoor dat iedereen in een vogelvrije stemming komt.

Al vroeg in de avond komt de eerste live-act Josylvio langs. Je kan meezingen met zijn hits, Hey Meisje, Catch up of zijn nieuwste knaller Lifestyle! Ze komen allemaal voorbij tijdens zijn live optreden! Zorg dus dat je vooraan staat, want zijn show wil je niet missen. Frnkie geeft daarna een set weg waar iedereen net zo blij van wordt als van Frenkie in Oranje, zodat we optimaal voorbereid zijn op de tweede live-act: Snelle! Hij komt snelllerrr dan snel en​ is de tweede superster van de avond! Snelle is een van de populairste live-acts van dit moment en scoort de ene na de andere hit! Max Vermeulen zorgt dat je na het feestgeweld van de tweede live-act even kan bijkomen en je heupjes los kan gooien. Hij draait lekkere hitjes waarmee we langzaam weer worden opgewarmd voor de laatste live-act: SBMG! Pull up game strong! ‘Sawtu Boys Money Gang’, oftewel SBMG met Henkie T. Met deze live-act wordt het hoe dan ook helemaal LIT. Dit jaar dus niet één, niet twee, maar drie live acts!

Als het donker wordt gaat de feestmachine op volle toeren. Je (10e!) verjaardag vieren doe je dik. DJ Jean heeft twee keer eerder de Vogelvrij mainstage helemaal gesloopt! Jeanski moesten we dus wel uitnodigen voor onze verjaardagsfissa! Bay Boy DJ Jean is een naam die onuitwisbare sporen heeft achtergelaten in de nationale en internationale clubscene. Hij is bekend om zijn turntable skills en rebelse levensstijl, maar vooral als toegewijd artiest. Sidney Samson neemt de draaitafels over van DJ Jean. Sidney Samson draait de lekkerste house en één ding is zeker: 6 juli gaan we housen!

Kers op de taart dit jaar voor de hardstyle liefhebbers tijdens Vogelvrij Festival is toch wel Wildstylez! Hij hoort bij de beste hardstyle artiesten van de wereld en is de enige Hardstyle artiest met een gouden plaat!  Deze koning van de harde bangers sluit Vogelvrij 2019 af en schiet de bezoekers tijdens het laatste uur Vogelvrij de zomer in!

Buiten de gigantische mainstage zijn er ook andere activiteiten en muziekstromingen op het Vogelvrij festivalterrein te vinden. Tijdens Vogelvrij Festival wordt de tweede stage dit jaar weer één en al gekkigheid. De mannen van de Amsterdamse feestorganisatie Tijdmasjien hosten de tweede stage bij het fort. Verwacht een muzikale reis door de jaren 80/90/00. Alles komt voorbij! De hipste hip-hop en r&b glijers, de heetste house en de gekste happy hardcore. We starten de Tijdmasjien en gaan los op alle hits van nu tot vroegah!

De tiende editie gaat alle voorgaande uitverkochte edities overtreffen. Voor zowel de vrijdag als zaterdag gaat de kaartverkoop sneller dan ooit. Alle extra voordelige tickets en weekenders zijn in recordtempo uitverkocht, de laatste ticketstaffel voor beide dagen loopt!