TIMETABLE VOGELVRIJ 2022

Daar is ie dan! Met nog drie weken tot VOGELVRIJ 2022 is de timetable voor Vogelvrij Live (vrijdag) en Vogelvrij Festival (zaterdag) bekend. Check snel hoe laat jouw favoriete artiest optreed en zorg ervoor dat je op tijd binnen bent. Dan kan je zo lang mogelijk vogelvrij genieten van het vetste feest van de regio!

Op vrijdagmiddag beginnen we om 17.00 met de grootste vrijdagmiddagborrel van de regio! Feest DJ Menzoo en Mr. Nicekai draaien tot 20.00 de vrijmibo aan elkaar. De terugkeer van VOGELVRIJ vieren we niet zomaar. Samantha Steenwijk is de eerste headliner die de vogelvrijheid komt vieren. Na haar optreden in Beste Zangers in 2019 heeft Samantha in recordtempo een grote fanbase door heel Nederland opgebouwd. Deze superster van Hollandse glorie mag dan ook niet ontbreken 1 juli op Vogelvrij Live.

Na Samantha wordt het nondeju snel energie (bier) bijtanken, want de volgende superster vliegt om 21.00 uur al het podium op. Met de SNOLLEBOLLEKES gaan we van links naar rechts over het festivalterrein en wordt het springuhh! Vervolgens draait ‘Vogelvrij Legende’ Bonte Carlo de meest energieke dj-set van Nederland. Bonte Carlo sloot met een wervelend optreden de eerste editie van Vogelvrij LIVE in 2019 af en gaat vrijdag 1 juli zorgen voor nog meer feestgeweld.

Onder de laatste zonnestralen van de avond gaan de harten van duizenden vrouwen harder kloppen, als Jody Bernal zijn opwachting maakt. Deze jeugdheld is helemaal terug met een heerlijke DJ-set waar hij zelf ook live mee zal zingen. En omdat alle señorita’s dan toch al vooraan staan, worden ze om half 12 toegezongen door De Toreador Wilbert Pigmans! Zijn nummer “De toreador” is hét feestnummer van de afgelopen 2 jaar. Elke café, aprés ski of festival staat op zijn kop als dit nummer op staat. Op Vogelvrij is er geen zitten bij en gaan we vanaf de eerste minuut helemaal los! Vogelvrij LIVE wordt afgesloten met een spetterend optreden van Team TNT. Team TNT is groot geworden met zijn eigen bekende feestconcept Terug naar Toen, en zorgt met de beste meezingers, nostalgische nummers en de leukste feestmuziek voor een Vogelvrij slot van de avond!

Na de vrijdagavond vol vogelvrije gekkigheid wordt het festivalterrein weer netjes opgeruimd om op zaterdag 2 juli 11 uur lang los te kunnen gaan op Vogelvrij Festival. De mainstage wordt geopend door de regionale talenten DJ Stijnthy en Malix. Vervolgens is het tijd voor de populaire dj-act van Tijdmasjien, HITMASJIEN. Een muzikale reis door de tijd met de beste klassiekers, hitjes en disco. Vogelvrij veteraan Deserno neemt de wheels of steel vervolgens over en schroeft de temperatuur verder op richting de eerste live-act! Superster van het moment Sigourney K. vliegt met 130 km/u per uur over de vluchtstrook het podium op. Sigourney K. is helemaal hot en is met haar hits Vluchtstrook, Vreemde voor mij en 100’ Smsjes op dit moment de meest gestreamde zangeres van Nederland.

Na Sigourney K. betreedt Bachelor Tony Junior het podium! Van het podium vliegen deze keer geen rozen, maar keiharde beats het festivalterrein op. Dan is het tijd voor de tweede mega-live act: Dopebwoy. Hij dropte recent een dik nieuw album en vertegenwoordigd met 100 miljoen+ streams en een wereldwijde tour op dit moment de top van de Nederlandse Urban scene. Het is geen wonder dat 60% van de huidige ticketkopers vrouw is, want met Childsplay vliegt vervolgens de derde hartenveroveraar de Vogelvrije mainstage op. Heerlijk dansen in de zon op hun tropische, opzwepende urban, latin en dance sound. Met het ondergaan van de zon verschijnt om half 11 de derde mega live-act op de Vogelvrije mainstage. Superster Jonna Fraser is eindelijk Vogelvrij en maakt Vogelvrij helemaal LIT! Zorg dat je op tijd vooraan staat als je zijn manoeuvres van dichtbij wilt meemaken!

Na de drie mega live-acts schakelt het Vogelvrij Festival door en wordt het tijd voor een echte EDM-banger. Wedamz is met zijn mash-ups en remixen een van de meest gedraaide artiesten op festivals. Van Ultra Music Festival tot ADE en van David Guetta tot Britney Spears, de muziek van Wedamz hoor je overal terug en altijd is het “3-2-1 jump”!

Voor de echte vogelvrijers die 2 jaar niet feesten hélemaal willen goedmaken, wordt het tempo vervolgens nog harder opgevoerd. Hardstyle koning Dr. Phunk betreedt het podium en zal de laatst overgebleven grasspiertjes omverblazen met zijn keiharde beats. Dr. Phunk is onder andere bekend van de hardstyle hits Kind van de Duivel en Engeltje, en zorgt voor een knallend eindschot van de beste Vogelvrij ooit!

Buiten de gigantische mainstage zijn er ook andere activiteiten op het Vogelvrij festivalterrein te vinden. Nieuw is dit jaar de GIG area. Je kunt hier chillen in de zon en genieten van de muziek in een heerlijke lounge. En natuurlijk genieten van hét drankje van dit moment, de GIG hard seltzer.

Om de terugkeer van Vogelvrijheid te vieren hebben we alles uit de kast getrokken en gaan we alle voorgaande uitverkochte edities overtreffen. Voor zowel de vrijdag als zaterdag gaat de kaartverkoop sneller dan ooit. Alle extra voordelige tickets zijn in recordtempo uitverkocht, de laatste ticketstaffel voor beide dagen loopt! Wil je een weekend lang Vogelvrij los? Koop dan snel één van de laatste Weekenders!