Timetable Vogelvrij Festival 2014

Bij welke artiest ga jij zaterdag helemaal los? Het gaat van links naar rechts, van dansen tot stampen, op en neer en nog een keer! De dubbel dikke line-up heeft dit jaar een hoog feestgehalte, dat is waar Vogelvrij voor staat: los gaan!

timetabelwebsite

In de middag maken Thomas van Ginkel, LeonV en Niks is Tof Soundsystem hun opwachting. Zij zullen het publiek opwarmen met lekkere zomerse beats. Om 18.00 uur komt de eerste mega headliner: DON DIABLO! Hij maakt tijdens zijn optredens een mix tussen electro, dubstep, disco en hiphop. Mitchell Niemeyer neemt het stokje van hem over en draait tot half negen.

Hierna is tijd voor drie uur non-stop gekkigheid: FeestDJRuud, The Partysquad en The Darkraver vs. Outsiders! Dat wordt een bonte verzameling aan opblaasbeesten, crowdsurfs, sitdowns, salto’s en polonaises. Ze laten je van het leven genieten en glimlachen van begin tot eind!

Vanaf half 12 schakelen we door naar muziek om helemaal los op te gaan. Kill The Buzz en Sick Individuals draaien “de Hardwell sound.” Sick Individuals is het snelst opkomende duo ter wereld en zal Vogelvrij Festival 2014 het ultieme eindschot geven tot twee uur in de nacht.

Ben jij er klaar voor? Zorg dat je zomerse outfit en slippers klaar liggen want het wordt fantastisch festivalweer! Het ziet er naar uit dat Vogelvrij Festival voor het eerst uitverkocht raakt. Mocht je nog geen ticket hebben, scoor dan snel een “Late Beslisser” ticket voor € 22,-.