Timetable Vogelvrij Festival 2015

Nog twee weken tot het Vogelvrij Festival 2015! Met het vogelvrij omgedoopte festivalterrein en een line-up zo divers als de spikkeltjes op je ijsje weten we het zeker: zaterdag 4 juli is nu al de perfecte zomerdag! Internationale en nationale topartiesten maken hun opwachting bij het Fort bij Uithoorn te Amstelhoek. Omdat er dit jaar voor het eerst twee stages zijn, is de timetable spannender dan ooit. Hoelaat ga je waar ga je staan en welke artiest wil je sowieso niet missen?

Bij de Beatbird stage kun je in de openlucht genieten van de vetste EDM en house muziek. Bij de compleet met circustent omgedoopte Raveraaf stage komen de liefhebbers van minimal, deephouse en techno helemaal aan hun trekken. Over de twee area’s verspreidt vind je 12 UUR LANG van 14.00 tot 02.00 de crème de la crème van de hedendaagse EDM/house en technoscene.

vogelvrij_2015_timetable

De Raveraaf stage wordt ’s middags opgewarmd door Andrew Worth en In De Diepte Soundsystem. Daarna gaan we langzaam de avond in met de lekkerste minimal/ deephouse van Skylab en Meneer Marcel. Als iedereen is opgewarmd wordt het hoog tijd dat de grote mannen de Raveraaf tent gaan overnemen. Kevin Duane en Luuk van Dijk shinen in de laatste lichte uurtjes. Na het invallen van de duisternis nemen technobazen Man With no Shadow en Secret Cinema de Raveraaf stage over. Dit wordt raven totdat je er bij neer valt!

De Beatbird stage wordt geopend door Beatshunter en District B, gevolgd door Mesto en Mike Williams in de namiddag. Daarna wordt het festival echt helemaal losgemaakt door de boys van Kris Kross Amsterdam. Zij zijn getipt als dé festival-hit van deze zomer en hebben onder andere een eigen stage op Mysteryland! La Fuente neemt het stokje van ze over en met zijn energieke en uplifting sound wordt het dansen geblazen.

LaFuente kriskross_amsterdam

Na hun legendarische optreden in 2013 komen DJ Jean & MC Maron Hill terug op het Vogelvrij Festival om weer een te gekke show af te leveren. Als de zon is ondergegaan gaat Kenneth G anderhalf uur knallen. Hij draait de “Hardwell sound” met de lekkerste Revealed recordings tracks. Als afsluiter van de Beatbird stage heeft de organisatie Benny Rodrigues weten te strikken. Benny vertegenwoordigd het beste van beide werelden en met zijn eigen stijl weet hij zowel Beatbird als Raveraaf liefhebbers te plezieren. Benny Rodrigues is een afsluiter van wereldformaat en zorgt voor de ultieme climax op het Vogelvrij Festival 2015!

Nog geen ticket in de pocket? Scoor dan NU jouw late beslisser ticket!

tickets_nu_verkrijgbaar