Timetable Vogelvrij Festival 2016 bekend!

Nog twee weken tot het Vogelvrij Festival 2016! Met het vogelvrij omgedoopte festivalterrein en een line-up zo divers als de spikkeltjes op je ijsje weten we het zeker: zaterdag 2 juli is nu al de perfecte zomerdag! Van internationale headliners tot regionale trots, deze Vogelvrij moet je meemaken! Vandaag hebben we de timetable van de mainstage bekend gemaakt. Check snel hoe laat jouw favoriete artiest draait en zorg ervoor dat je op tijd binnen bent.

vogelvrij_2016_timetable_A6_V1 (1)

De mainstage wordt geopend door de DJ-contest winnaars: Tijmout, Futureshape en Deserno. Zij warmen het festivalterrein lekker op en zorgen ervoor dat iedereen in vogelvrije stemming komt. Daarna is het tijd voor het Onbezonnen blok met Tjalle en MC Dirtykid. Rond etenstijd arriveren de eerste supersterren. Mesto gaat het festival lekker losgooien met zijn future house music. Al om 19.30 arriveert de eerste live-act: Lil Kleine! Deze superster scoort hit na hit en zijn nieuwste album WOP breekt alle records. Het optreden van Lil Kleine zorgt ongetwijfeld voor lange rijen, dus zorg ervoor dat je op tijd binnen bent als je dit niet wilt missen.

lil_kleine

Tussen de twee live-acts van Lil Kleine en Mr. Polska kunnen de dames fladderen op de lekkerste muziek van Girls Love DJs. Hierna neemt Mr. Polska het over! Hij neemt zichzelf niet te serieus, beschouwt iedere dag als zijn verjaardag en werft iedere dag meer “beren” (=fans). Kortom, het leven is een feestje en met dat enthousiasme wordt zijn “berenmovement” iedere dag groter. Een show van Polska? Hard, rauw, energiek, Pools en recht in je smoel!

mr_polska

Mr. Polska wordt afgelost door Justin Mylo. De avond voor Vogelvrij staat Justin Mylo nog samen met Martin Garrix te draaien op de vaste clubavond van Martin Garrix in Ushuaia op Ibiza. 2 juli vliegt Justin Mylo naar Nederland om op het Vogelvrij Festival de lekkerste future house en de dikste EDM uit de speakers te laten knallen.

Na de house van Justin Mylo is het tijd voor de lekkerste urbanbeats van Dyna. Mister Round and Round DYNA staat al jaren boven aan ons verlanglijstje. Zijn Sexed-up mixtapes laten het internet ontploffen en zijn eigen feesten zijn standaard uitverkocht. Dyna is één van de meest veelzijdige Nederlandse DJ’s van dit moment.

dyna

De laatste 2 ½ uur laten zich het beste omschrijven als één en al gekkigheid. Bij Rave van Fortuin is het principe eenvoudig: schrijf een aantal muziekgenres op een rad en draaien maar. Het lot van de avond ligt volledig in handen van het rad, de skills van het dj-team en het sprankelende presentatie-duo Dans van der Togt en Leontien. The Darkraver sluit het Vogelvrij Festival af, deze ras entertainer draait al 20 jaar aan de top mee. The Darkraver is een pure publieks-dj die bekend staat als Mr. Baco, vanwege zijn grote voorliefde voor deze mixdrank van cola en rum. Dit jaar sluit hij de mainstage af, dat wordt losgaan tot de laatste minuut!

the_darkraver

Buiten de gigantische mainstage zijn er ook andere activiteiten en muziekstromingen op het festivalterrein te vinden. In de Silent Disco kan je genieten van de lekkerste minimal, deephouse en techno van In De Diepte. Bij de te gekke feest caravan van Afternoon Disco Delight is het fulltime happiness en gek doen op opzwepende Italo Disco en warme Amerikaanse house. De verdere indeling van het terrein blijft een verassing, maar dat het een knotsgekke bende gaat worden waarin niets te gek is en (bijna) alles mag staat vast!