TINO MARTIN & JOSYLVIO OP VOGELVRIJ WEEKENDER!

De eerste artiesten voor VOGELVRIJ LIVE en VOGELVRIJ FESTIVAL zijn bekend!

Op vrijdagavond komen de beste live-artiesten van dit moment langs! Tino Martin is de eerste artiest die we voor de vrijdag presenteren! Tino Martin is de populairste Nederlands zingende zanger van dit moment, verkocht al twee keer de Ziggo Dome volledig uit en heeft in juni zijn eigen concert in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Vrijdag 5 juli komt hij een grandioos optreden verzorgen tijdens Vogelvrij Live.

Op zaterdag komen zoals je van Vogelvrij gewend bent de vetste live-acts en dj’s langs! En om onze verjaardag goed te vieren hebben we dit jaar extra groot uitgepakt: Josylvio is de eerste live-act die we presenteren! Josylvio is de meest beluisterde artiest op Spotify van 2018.¬†Daarnaast is hij de eerste Nederlandse hiphopact die het album van het jaar heeft uitgebracht; het album Hella Cash versloeg in 2018 alle concurrentie! Ook in 2019 gaat Josylvio hard en hij gaat straks op Vogelvrij Festival nog harder.

De overige line-up wordt nog even geheim gehouden, maar Vogelvrij belooft je de dikste line-up ooit! Ook op het festivalterrein bij het Fort bij Uithoorn zal weer van alles te beleven zijn met veel vogelvrije verrassingen!