Uitverkocht weekend Vogelvrij feestgeweld!

WAUW! Wat was het een fantastisch weekend! Alle remmen gingen los tijdens een UITVERKOCHT weekend Vogelvrij feestgeweld! Foto’s en aftermovie komen zo snel mogelijk online. Heb je iets te Vogelvrij gefeest en ben je iets kwijt? Kijk dan hier of we het gevonden hebben. Lees onder de foto het hele persbericht over de TIENDE editie van Vogelvrij!

10 jaar vogelvrij! Wat was het een fantastisch weekend! Een uitverkocht weekend vol vogelvrij feestgeweld. Op vrijdagavond vond voor de eerste keer Vogelvrij Live plaats.  Het tweedaagse Vogelvrij had alles wat een festival nodig heeft: zon, poncho’s, de gekste feestmuziek, de beste live-optredens en de hardste beats. Met artiesten als Tino Martin, Maan en de Lawineboys gingen alle remmen los. Op zaterdag gaven Josylvio, Snelle en SBMG een geweldige live-show. Het vogelvrije weekend werd afgesloten met een knallende vuurwerkshow en een optreden van hardstyle koning Wildstylez.

Bezoekers van alle leeftijden stroomden vrijdag rond etenstijd massaal binnen om op tijd vooraan te staan bij het optreden van Tino Martin. Onder een heerlijk zonnetje genoten de bezoekers van de hits van Nederlands populairste volkszanger van dit moment. Na het ondergaan van de zon volgde het hoogtepunt van de avond met een spectaculair optreden van MAAN. Na Maan gingen alle remmen los bij de Lawineboys en de avond werd afgesloten door apres-ski DJ Bonte Carlo.

Op zaterdag werd door de organisatie een verfrissende regenbui geregeld om al het stof van het terrein te blazen. De bezoekers van het in de voorverkoop uitverkochte Vogelvrij Festival lieten zich niet tegenhouden door een druppeltje regen en kwamen aan het einde van de middag massaal richting het festivalterrein. Met behulp van de gratis uitgedeelde poncho’s genoten de bezoekers droog van het spectaculaire optreden van Nederlands meest gestreamde artiest Josylvio. Daarna volgdne alle sterren zich in rap tempo op met achtereenvolgens Snelle, SBMG, DJ Jean en Sidney Samson. Het festival werd na het vuurwerk keihard afgesloten door hardstyle-dj Wildstylez.

Buiten de gigantische mainstage waren er ook andere activiteiten en muziekstromingen op het vogelvrij festivalterrein te vinden. De tweede stage was één en al gekkigheid. De mannen van de Amsterdamse feestorganisatie Tijdmasjien hosten de tweede stage op het historische Fort-terrein. Zij gaven de bezoekers een muzikale reis door de jaren 80/90/00. Alles kwam voorbij! De Tijdmasjien stond in de hoogste versnelling en iedereen ging los op alle hits van nu tot vroegah!

De uitbreiding van het Vogelvrij Festival naar een weekender is zeer geslaagd te noemen. De extra feestavond op vrijdag trok een publiek van alle leeftijden. Het “live-concept” sloeg enorm aan. Het festival op de zaterdag was dit jaar zelfs in de voorverkoop uitverkocht. De bezoekers hebben het twee dagen geweldig naar hun zin gehad en het vogelvrij weekend is verder rustig en vrijwel zonder incidenten verlopen.

Houd de social media van Vogelvrij in de gaten voor de foto’s. De aftermovie volgt later nog. De organisatie van het Vogelvrij bedankt alle bezoekers, sponsors, partners en de tientallen vogelvrijwilligers voor hun geweldige medewerking aan het festival. De organisatie wenst iedereen een vogelvrije zomervakantie!