Vogelvrij 2021 geannuleerd!

Lieve vogelvrijers,

Na een jaar vol gemengde gevoelens van onzekerheid en hoop, moeten we jullie met veel verdriet mededelen dat Vogelvrij dit jaar wederom niet door kan gaan. We hadden veel vertrouwen in de zomer van 2021, maar vanwege de onzekerheid van grootschalige evenementen die in juli moeten plaatsvinden, zijn wij genoodzaakt om de beslissing te nemen ons vogelvrije weekend te annuleren.

Stap 5 in het openingsplan (evenementen onder voorwaarden / toegangstesten) is deze week van 7 juli naar 21 juli verplaatst. Op dit moment zijn de risico’s simpelweg te groot en wordt het voor ons als vrijwilligersorganisatie organisatorisch onhaalbaar.

Net als elk jaar was ons doel een vogelvrij weekend vol feestgeweld neer te zetten, een vogelvrij weekend die de vorige TIEN edities zou overtreffen. Het vogelnestje zou na een jaar extra winterslaap ongetwijfeld exploderen, maar het komt helaas net te vroeg. Wij hebben geprobeerd deze moeilijke beslissing zo lang mogelijk te vertragen en uit te stellen, maar met minder dan 6 weken te gaan tot de start van Vogelvrij Festival, voelen we dat de tijd op is.

Alle vogelvrije vrienden die vorig jaar een ticket hebben gekocht en behouden, krijgen binnen twee weken email met meer informatie en de mogelijkheid tot een refund of donatie.

Ooit zijn we weer vogelvrij!