Vogelvrij Festival presenteert volledige line-up!

Vogelvrij Festival presenteert met trots de volledige line-up! Het is weer een keur aan topartiesten geworden dit jaar. Vogelvrij komt groots, hard en met nog meer feest geweld dan jullie van ons gewend zijn! Op 2 juli verschijnt er een gigantische mainstage, vogelvrije randprogrammering en een beukende line-up op het Vogelvrij Festival 2016.

vogelvrij_2016_poster_A0_V1Vorig maand werd al bekend dat er naast dj’s voor het eerst ook spectaculaire live acts hun opwachting maken. Niemand minder dan Lil Kleine en Dio nemen de microfoon ter hand op het Vogelvrij Festival. Naast twee vette live-acts treden zoals je van Vogelvrij gewend bent ook weer de beste dj’s op. Dit jaar hebben wij een zeer gevarieerd muziekaanbod die de temperatuur steeds verder zal doen stijgen. De totale line-up van de mainstage van het Vogelvrij Festival 2016: Lil Kleine (live), Dio (live), Dyna, The Darkraver, Girls Love DJs, Justin Mylo, Rave van Fortuin, Mesto, Tjalle en MC Dirtykid.

lil_kleine
Voor de vetste urban, house en eclectic beats hebben we Nederlands nummer 1 binnen deze stroming geregeld: Dyna! Girls Love DJs brengt met hun vrouwvriendelijke house de dames in de stemming en bij Mesto en Justin Mylo gaat iedereen los op de lekkerste future house en EDM. Justin Mylo bracht onlangs nog samen met Martin Garrix het nummer “Bounce Bob” uit.

dyna
Bij de laatste twee acts gaat het van links en rechts, van voor naar achter en kun je letterlijk alle muziekstromingen voorbij horen komen. Bij het knotsgekke Rave van Fortuin is het principe eenvoudig: schrijf een aantal muziekgenres op een rad en draaien maar. Het lot van de avond ligt volledig in handen van het rad en de skills van het dj-team. Als afsluiter komt The Darkraver met zijn batmobiel langs vliegen. The Darkraver staat garant voor het stevigere beukwerk en hij gaat ervoor zorgen dat het laatste uurtje iedereen helemaal uit zijn plaat gaat!

the_darkraverNieuw is dit jaar de samenwerking met het feestconcept Onbezonnen. Dit populaire concept host populaire clubavonden in Amstelveen en Amsterdam. Onbezonnen artiesten Tjalle en MC Dirtykid maken hun opwachting op de mainstage van het Vogelvrij Festival.

Buiten de gigantische mainstage zijn er ook andere activiteiten en muziekstromingen op het festivalterrein te vinden. Zo komt er een Silent Disco waar je kan genieten van de lekkerste minimal, deephouse en techno van In De Diepte. Naast de Silent Disco komt er ook een te gekke feest caravan. Hier kan je lekker gek doen en dansen op opzwepende Italo Disco muziek en warme Amerikaanse house. Bij de Afternoon Disco Delight Caravan is het fulltime happiness!

De kaartverkoop voor het Vogelvrij Festival gaat sneller dan ooit. De eerste twee staffels waren twee maanden eerder dan vorig jaar uitverkocht en ook de reguliere tickets zijn al over de helft. Op dit moment zijn de reguliere tickets voor € 20,- verkrijgbaar via deze link.