Volledige line-up Vogelvrij Festival 2018 bekend!

De volledige line-up voor het Vogelvrij Festival 2018 is bekend! Met trots wordt de line-up met de vetste live-acts en beste dj’s van dit moment gepresenteerd. Van hardstyle tot urban, future house en EDM, Vogelvrij Festival 2018 heeft alles!

Naast twee vette live-acts treden, zoals je van Vogelvrij gewend bent, ook weer de beste dj’s op. Dit jaar is er een zeer gevarieerd muziekaanbod, met een aantal vogelvrije verrassingen die de temperatuur steeds verder zal doen stijgen. De totale line-up (In alpabetical order) van de mainstage van het Vogelvrij Festival 2018:

Brennan Heart – Deserno – Dion – Famke louise (live) – Johnny 500 – Massive MC – Max Vermeulen – MC Dirtykid – Mesto – Puinhoop Kollektiv – Sevn Alias (live) – Thomas Newson en Whipcream.

Dit jaar heeft de organisatie mega headliner Sevn Alias weten vast te leggen. Hij is bekend van de hits “Gass”, “Hoofdprijs”, en “Patsergedrag”. Sevn Alias is de rapsensatie van 2018 en dé live-act van dit moment. De tweede live-act naast Sevn Alias is YouTube ster Famke louise. Samen met Vogelvrij 2017-act Ronnie Flex breekt zij met haar hit “Fan” record na record!

Naast twee live acts heeft de organisatie dit jaar ook de beste hardstyle DJ van Nederland weten vast te leggen: Brennan Heart! Hij is bekend van zijn eigen concept I AM HARDSTYLE, zijn eigen platenlabel en de wereldberoemde hardstyle-tracks “Lose My Mind” en “Imaginary”. Brennan Heart is een legende als je ‘t hebt over hardstyle! Hij sloot vrijwel elk hardstyle festival af en 7 juli schiet hij de bezoekers tijdens het laatste uur van het festival de bezoekers vogelvrij de zomer in!

Voor de vetste urban, house en eclectic beats is Whipcream geregeld. Whipcream is de perfecte overgang tussen de artiesten aan het begin van de avond en de dj’s die later draaien. Als je het over Urban hebt dan kan ladykiller Johnny 500 niet ontbreken. Samen met Massive MC gaan zij er voor zorgen dat alle dames gaan dansen.

Naast de live-acts en hardstyle kan natuurlijk house muziek niet ontbreken. Hiervoor hebben wij Mesto en Thomas Newson ingeschakeld. Zo langzamerhand wordt Mesto onze resident DJ. Dat kan ook niet anders gezien zijn status: hij is de jongste telg van Spinnin’ Records, heeft hits met o.a. Martin Garrix en een snel groeiende schare fans over de hele wereld. Thomas Newson draait de lekkerste “Revealed” house en is met o.a. drie nummer 1 hits een ster binnen de EDM-scene.

Zoals jullie van Vogelvrij gewend zijn hebben we altijd één verrassing voor jullie, totale gekkigheid en niet in een hokje te plaatsen. Dit jaar is dit Puinhoop Kollektiv. Deze feestmachine gaat op volle toeren langs de grootste festivals als Solar, Mysteryland, Zwarte Cross, Wish Outdoor en Defqon 1. Hun show zit vol met verrassingen en voelt aan als een warme douche van confetti en een polonaise aan bangers.

Wees er snel bij, voordat Vogelvrij opnieuw uitverkocht is! Scoor je ticket hier!